• Sellő Apartman
  • Sellő Apartman
  • Sellő Apartman
  • Sellő Apartman
  • Sellő Apartman
  • Sellő Apartman

Dombóvár - Gunarasfürdő

Sellő Apartman
wow_banner_fekvo_szoveg_v2.jpg

A nyaralóról...

A nyaraló Dombóvár - Gunarasfürdőn helyezkedik el a gyógyfürdőtől 300 méterre, csendes, nyugodt környezetben.

A nyaraló földszinti részén található egy nappali, igényesen berendezve kényelmes négyszemélyes ülőgarnitúrával, íróasztallal és gardróbszekrénnyel. A berendezése kiváló lehetőséget biztosít a fürdés, strandolás utáni nyugodt, kényelmes kikapcsolódáshoz.
Itt rendelkezésre áll: Smart TV, házimozi, médialejátszó és internet Wi-Fi routerrel

A nappaliból nyílik a konyha-étkező új igényes konyhabútorral, szintén négyszemélyes étkezőasztallal.
A konyha felszerelése: kerámialapos főzőlap, mikrohullámú sütő, tea/kávéfőző, hűtő-fagyasztó, szendvicssütő

A konyha-étkezőből egy fedett teraszra is ki lehet ülni akár egy hangulatos reggelihez is.
A földszinten található még egy WC, mosdó helyiség is.

A nappaliból vezet a lépcső az emeletre ahol két franciaágyas hálószoba áll a vendégek rendelkezésére. Itt található a fürdő, zuhanyzóval és WC-vel.
A fürdőben mosó és szárítógép is rendelkezésre áll.
A parkosított udvar a kinti pihenéshez és kikapcsolódáshoz is kiváló adottságokkal rendelkezik.     Akár pihenéshez, napozáshoz, de akár kerti grillezéshez, bográcsozáshoz vagy esti beszélgetésekhez, borozáshoz is ideális.                                                                                                                                               A kinti főzéshez szükséges felszerelések adottak.
A nyaraló nemrég kívül-belül teljes felújításon esett át. Minden újszerű a vizes blokkoktól, a berendezésektől, a konyhától, a fürdőtől a hideg és meleg burkolatokig. A nyaralót azoknak ajánljuk, akik egy tényleg igényes környezetben és kényelmes helyen szeretnék nyugodtan, pihenéssel eltölteni szabadidejüket. Ehhez nyaralónk kiváló választás lesz, az elhelyezkedése is ideális a célra, az utca rendkívül csendes, átmenő forgalom nincs. A mögötte húzódó erdősáv közelbe hozza a természetet, a rohanó forgalmas hétköznapok után érdemes kipróbálni a csendre és madárcsicsergésre ébredést.

A nyaralóban külön költség nélkül használható:
  • Internet (Wi-Fi)
  • TV
  • Széf

A nyaraló riasztórendszerrel ellátott!

Kellemes üdülést kívánunk Gunarasfürdőn!
Köszönjük, hogy megtekintette weblapunkat!

A Gunarasi Gyógyfürdőről

1973-ban Gunaras területén kezdődött fúrások által gyógyvíz került feltárásra, lehetővé téve a termál és gyógyfürdő kialakítását, ami ma is a legfőbb idegenforgalmi vonzerőt jelenti a város életében. A Gunarasi termálfürdőnél rövid idő alatt egy kisebb városrész épült nyaralókból. Itt található szálloda és hotel is. A nyaralók a termálfürdő jellegéből adódóan nem csak szezonálisan, hanem egész évben alkalmasak a szabadidő pihenéssel ás gyógyulással való eltöltéséhez.
A város központjából közvetlenül kerékpárút vezet a termálfürdőhöz, de a város helyijáratú buszai is folyamatosan közlekednek a város fontosabb pontjai és a gyógyfürdő között.

A Gunarasi Gyógyfürdőről:

gunarasfordo.hu
A gyógyító víz
Történetünk
Galéria

Dombóvárról

Dombóvár város a Dél-Dunántúl közepén, Tolna, Baranya és Somogy megye találkozásánál, Tolna megye délnyugati sarkában helyezkedik el a megye második legnépesebb települése a megyeszékhely Szekszárd után.
Mivel a város Tolna, Somogy és Baranya találkozási pontjánál fekszik, így mindhárom megyeszékhely autóval könnyen és gyorsan elérhető. Szekszárd autóúton 63 km, Pécs 48 km, Kaposvár pedig csupán 29 km távolságra van a várostól,de 35 km-es távolságon belül elérhető a megye két másik nagyobb városa Bonyhád és Tamási is.
A városban megszálló vendégek 30-40 perc autózással könnyedén elérik a környék többi termálfürdőjét Tamásit, Kaposvári Virágfürdőt, Sikondát, Magyarhertelendet vagy akár a népszerű Orfűi tavat és Aquaparkot.

Wi-Fi
TV
Házimozi
Széf
Grill
Bogrács
nyaraló, szállás, kiadó, dombóvár, gunaras, gunarasfürdő, vendégház, apartman

 

© 2018 Sellő Apartman. Designed By BDS